Have, butik og ansøgning/CV

Det er mange år siden jeg har skrevet ansøgning, og jeg har ALDRIG lavet et CV. Hvor er det dejligt nemt…. og dog, så skal man passe på, man ikke får skrevet en roman… he he.

Når jeg selv har siddet og læst ansøgninger, har mine kriterier for at få folk til samtale ikke været, at de  skulle have gode formuleringer i flotte ansøgninger. Jeg har kigget efter originalen…. et eller andet der fangede. Måske ikke noget håndgribeligt og ikke noget der kan forklares. Nogle gange er det gået galt, men mange gange er det gået godt. Det værste er at sidde med en ansøgning som lyder sådan…. “Jeg kunne virkelig godt tænke mig at arbejde som renovationsarbejder i jeres virksomhed”… når vores virksomhed er transport ;)

Forresten har vi en bil i Stockholm i dag. Skal noget ha noget til Malmö eller Danmark, så smid en mail hos schousnigel@jubii.dk …. hahahaha

Jeg fik, samtidig med jeg lavede kladde til ansøgning og CV, lavet en masse havearbejde. Ja, butikken var også åben :D

En vidunderlig dag var det i går.

græsfrøene er ikke fundet endnu....

græsfrøene er ikke fundet endnu….

Kejserkronerne vokser sindsygt hurtigt :D

Kejserkronerne vokser sindsygt hurtigt :D

 


2 thoughts on “Have, butik og ansøgning/CV

  1. CV är inte kul att skriva tycker jag.. Eller det där brevet.
    Man måste ju skriva det de vill höra, men samtidigt vill man inte vara oärlig eller verka dålig så det är jättesvårt!

    • Hverken CV eller ansøgning er noget man bare lige sætter sig og skriver…. jeg brugte hele eftermiddagen på at tænke over hvad som skulle med, hvordan det skulle formuleres, hvordan det skulle struktureres…. og så – noget skal gemmes til ansøgningen. Søger man så forskellige jobs, så skal der udformes specielt til det ene, det andet og 3. I dag har jeg skrevet ind og sendt 2 ansøgninger :D Det var hvad der var tid til… fortsætter i morgen ;)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>